Forever DX4

Vierdaags Body Balancing Systeem.
Begin uw wellnessreis met DX4™ van Forever, een 4-daags systeem dat u helpt uw lichaam en geest weer op het goede spoor te krijgen met een bijbehorend voedingsplan, onze klassieke Forever Aloe Vera Gel™ en 6 innovatieve producten die uniek zijn voor DX4™Forever DX4™ geeft je de aanvullende ondersteuning die je nodig hebt, terwijl je je calorie-inname beperkt en je doelen voor een betere levensstijl bereikt.
Een QR-code op het deksel van de doos brengt je naar de DX4-brochure, die mindset-oefeningen, recepten, een voedingsgids en nog veel meer bevat.
  • 6 innovatieve voedingssupplementen
  • brengt lichaam en geest in balans
  • helpt om zich te ontdoen van slechte gewoonten
  • bevordert positief denken

Toepassing:
In dag 1-2 ligt de nadruk op caloriereductie, terwijl op dag 3-4 meer gezond, groen en vast voedsel in het dieet wordt opgenomen. Tijdens het 4-daagse programma moet je aandacht besteden aan hoe je lichaam zich in het algemeen voelt, hoe het reageert op de producten en welke veranderingen je opmerkt om de verbinding tussen lichaam en geest te versterken. Een adequate waterinname is een essentieel onderdeel van dit programma en helpt u om meer aandacht te besteden aan drinken, zelfs nadat het programma is afgelopen.

KORTING DX4 KLIK HIER

 
 

Bestel NU DX4 met korting morgen geleverd

 
 

HET DX4-SYSTEEM™ OMVAT:

Forever Therm Plus™– 12 pellets
Forever Therm Plus™ bevat groene thee, guarana, groene koffie, saffraanpoeder en vitamine B12 en C, die bijdragen aan een normale energiestofwisseling en de vermindering van vermoeidheid en moeheid.

Forever DuoPure™ – 8 persingen
Forever DuoPure™ bevat choline, wat bijdraagt aan het behoud van een normale leverfunctie.

Forever Multi Fizz™ – 4 bruistabletten
Verhoog je hydratatie met Forever Multi Fizz™, dat smaakt als verfrissende watermeloen en verrijkt is met vitamine B, C en E.

Forever Aloe Vera Gel™ – 4 x 330 ml
Onze aloë gel bestaat uit de pure binnengel van aloë vera en bevat vitamine C, wat bijdraagt aan een normale werking van het immuunsysteem.

Forever LemonBlast™ – 4 sticks
Forever LemonBlast™ met zijn citroenachtig-pittige smaak, bevat een unieke mix van oplosbare vezels en magnesium, die de elektrolytenbalans ondersteunt.

Forever Sensatiable™ – 32 Pellets
De zoete vezelrijke pellets die honing en glucomannan bevatten, helpen je de dagelijkse verleidingen te weerstaan.

Forever Plant Protein™ – 1 zakje

Forever Plant Protein™ smaakt heerlijk vanille en bevat erwten- en pompoeneiwit, wat bijdraagt aan de functie van normale botten en de groei en het behoud van spiermassa.

*Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating


INHOUD DX4 PAKKET :

– DX4 Producten (zie bovenstaande lijst met uitleg)
– Mindset Oefeningen
– Voedingsgids
– Clean Eating Recepten